Filmen, teven och boken

Blogg om film och teve. Ibland också om musik och annat som kan betraktas som kultur. Utgångspunkt Växjö.

lördag, juli 23, 2005

Se den inte!

Snuten i Hollywood ( M.Best 1984) visas lördag kl 21.35 på TV4.

Den behöver du inte se. Anledningen till det är nämligen att du redan har sätt den ungefär femtielva gånger och den är bara okey om man är 13 år och får äta tonvis med popcorn till. Historien är mycket enkel. Man vet omgående vad som skall hända och hur det skall sluta. En och annan vits-show förmedlas av Eddie Murphy och en och annan actionscen har tryckts in. Men den som vill ha någon form av intellektuell utmaning bör avstå denna film. Producerad av Don Simpsson och Jerry Brockheimer. Båda har tjänat storkovan inom filmindustrin, men aldrig haft något vettigt att säga till sin publik.

Det finns mycket bättre saker man kan göra på en lördagskväll.

3 Comments:

At 7:03 em, Anonymous Anonym said...

Japp! Exempelvis som att spela Yatzy ;)

 
At 10:37 em, Anonymous Anonym said...

Se den för soundtrackets skull! ;)

 
At 11:28 em, Blogger Petter said...

Tja, man slipper ju i alla fall att lyssna på Crazy Frogg versionen :)

Kom på mig själv med att faktiskt ha använt mig av ledmotivet (Axel F?) i en dokumentärfilm, som jag gjorde om Peter Widén, en gång i tiden. Peter var en ung lovande stavhoppare då. Han blev sedemera 5:a i vm -92. Därefter dalade karriären, tyvärr, sakta men säkert.

Väntar förresten på ett inlägg från, min vän Rickard. Som har lovat att skriva ett försvarstal för "Snuten i Hollywood". Kom igen, Rippe! Shoot

 

Skicka en kommentar

<< Home

Counter Stats
kitchen ideas Bloggtoppen.se